Jag har alltid varit för att anlita byggföretag när man ska renovera eller göra om hemma för att man ska kunna vara säker på att man får ett bra resultat. För chanserna för att det blir så som man önskar blir betydligt större om man tar hjälp av utbildad hantverkspersonal, så det är alltid något jag röstar för. Sen gör självklart alla som de själva vill, men i alla fall jag gör gärna så att jag anlitar ett byggföretag för att kunna överlåta precis allt ansvar åt dem, få det som jag vill utan att behöva göra något på egen hand. Det är inga som helst fel med det.

Sen förstår jag de som vill bygga och sånt på egen hand också, vilket är roligt. Men gäller det större projekt där det finns mycket som kan gå fel, som vid badrums- eller köksrenoveringar, så finns det ingen vettig anledning till att man ska ge sig på att göra det själv. Då är det betydligt bättre att man låter ett byggföretag göra allting.

Sen vet jag att det även finns många som tycker att det är svårt just det här med att välja byggföretag, för det finns väldigt många att välja mellan, till och med i centrala Norrköping. Är det just i Norrköping du vill hitta ett byggföretag skulle jag personligen rekommendera Robert Kiziewicz Byggfirma då jag själv tagit hjälp av dem vid ett tillfälle och därför vet att de är väldigt duktiga.