Jag brukar ofta försöka ta med mig mat till jobbet men när jag inte hinner göra mat eller när det inte finns några rester från kvällen innan så brukar jag försöka köpa en sallad. Jag jobbar centralt i Växjö så brukar då gå ut på lunch och prova lite olika ställen beroende på vad folk rekommenderar eller vad jag känner för. Ofta så går jag in på ICA och plockar en egen sallad den brukar ofta vara ganska fräsch men ibland vill man unna sig en finare köpesallad. De senaste gångerna har jag gått till ett ställe som heter Avo Salladsbar, de har riktigt goda sallader som känns fräscha med goda råvaror. Jag är svag för avokado, så det är en klassiker som jag brukar välja där, det finns en del salladsbarer i Växjö men Avo Salladsbar är nog min favorit. De har ett utbud av olika typer av sallader, vegetariska och andra alternativ. Jag som är glutenintolerant brukar ibland ha svårt för att hitta glutenfria alternativ men det har de alltid haft på Avo Salladsbar i Växjö. Det är samma företag som har Avo Salladsbar som också har en tandblekning och hårborttagning i Växjö. Lite olika typer av verksamheter men de sköter alla bra och har ett gott rykte på stan, varför jag vet att de också har det är för att jag själv gott till deras tandblekning i Växjö och blev supernöjd.