Anlitade inte allt för längesedan ett städföretag som erbjuder tjänster inom hemstädning i Höganäs. Jag personligen har var helat ha en städare hemma hos oss under en väldigt lång tid med frugan tycker det är något som man själva borde kunna ta tag i, vilket jag håller med om. Men jag bryr mig mer om vad jag gör utanför jobbet därför kände jag tillslut att det bästa tänkbara valet skulle bli att anlita Pedanten då jag ansåg att dem förmodligen skulle bli det helt perfekta valet. Med deras många erfarenheter genom årens gång och efter att ha läst om dem via andra människors recensioner så kändes verkligen valet helt klockrent. Vilket det även visade sig vara.

Här snacka vi verkligen enormt hjälpsamma, trevliga och skickliga städare som verkligen brann för att kunna få genomföra ett absolut så bra arbete som det bara går.