Jag gillar inte att snickra. Jag har tummen mitt i handen. Jag har inte tillräckligt med försäkringar. Jag är färgblind. Ändå ser folk snett på mig när jag anlitar ett byggföretag.

Jag hatar jantelagen och all annan form av avundsjuka. Många tror att anlita ett byggföretag kostar multum men sanningen är att det ofta blir billigare än att göra det själv då de har bättre priser på material och är såpass erfarna att de inte skapar en himla massa spillvirke och liknande. När det dessutom finns ROT-avdrag att tillgå så tycker jag att anlita ett byggföretag inte är så konstigt. 

Jag skall bygga om min  altan och jag hoppas att den blir så bra som jag har tänkt mig. Jag har t.o.m sett till att rita en ritning denna gången så att allt blir som jag har tänkt mig. Finns ju inget skönare än att bara ta det lugnt på en fin altan. Min dröm är också att kunna ha råd till ett spabad som man kan ligga och jäsa i och ta sig en pilsner eller liknande. Känns som om min kropp behöver det också. Speciellt nu när det börjar bli mörkt och trist.