Det gör mycket för huset att ha en snygg och anlagd trädgård utanför. Det gör väldigt mycket. Så istället för att ha ett otroligt vackert hus och sen en tråkig trädgård ger ingenting, det drar ner hela utseendet. Då är det betydligt bättre om man ser till att planera blommor och buskar för att få det fint i trädgården också, kanske jobba lite med stenläggning för att få en vacker gång att gå på genom tomten.

Just det här med stenläggning mellan landen i trädgården är det många som glömmer bort. Jag har aldrig jobbat med blommor och har inte plats med att ha någon vidare blomsterrabatt i min lilla trädgård då vi bor i radhus, men om jag bodde i en stor villa och hade en stor tomt så skulle jag definitivt se till att göra stenläggning också för att det faktiskt gör enorm skillnad och att det är en av sakerna som hjälper till att få allting att se så mycket proffsigare ut. Trots att det inte blir så mycket mer än just det så gör det stor skillnad. Och det finns väldigt många trädgårdsfirmor som också sysslar med stenläggning, för att de vet att det tillhör trädgårdsarbeten.

Ett exempel på ett sådant företag är IM-ProffsMan, som sysslar med renoveringar, trädgårdsarbeten och stenläggning. Har inte fått hjälp av dem själv men har läst på lite om dem och tänker att om jag någonsin flyttar till en större villa så är det IM-ProffsMan jag ska ta hjälp av.