Jag klipper mig på Salong Latifah!

Hej på er alla mina fina läsare, som det blir fler av för varje dag som går! Det jag skriver om är tydligen riktigt populärt att läsa om, så flödet av besökare går stadigt uppåt. Bra! Jag hoppas ni ska tycka att det jag ska berätta om idag är lika spännande som vanligt? Dagens sista inlägg ska handla om en bra frisör i Limhamn som heter Salong Latifah, och anledningen till att jag vill berätta om den här frisören för er, är för att jag har träffat på folk som är missnöjda efter att de varit och klippt sig. Väldigt tråkigt, måste jag säga! 

 

Jag går alltid och klipper mig på Salong Latifah. Det är riktigt bra och kunniga frisörer på den här salongen som jag därför vill tipsa er läsare om. Särskilt ni som tidigare klippt er på andra ställen och känner att ni måste hitta en ny frisör, kommer nog att bli nöjda om ni går till Salong Latifah. Jag får själv alltid en kvalitativ och noggrann klippning när jag går dit, och är alltid snygg i håret efter att varit där! Det är viktigt att ens frisör ser till helheten. Det är flera olika saker att ta hänsyn till inför en klippning som ansiktsform, personlighet, vikt, längd, klädstil med mera. Håret och frisyren utgör en del av en helhet och blir det fel klippning och frisyr ser man ju direkt att det är något som inte stämmer. Jag misstänker att det är detta som har hänt hos dem som känt sig missnöjda när de varit på någon annan salong och klippt sig. Detta är en salong för oss som behöver en kompetent och prisvärd frisör i Limhamn eller Bunkeflostrand och som klipper både barn, dam och herr, och det går givetvis att få hjälp med både slingor, färg och permanent.